Férfi pénztárcák

Válaszd a stílusodhoz és szokásaidhoz illő férfi pénztárca modellt

A férfi pénztárca vásárlásnál talán a legfontosabb szempont a használó egyénisége, szokásai, ruházkodása, amelyeket célszerű figyelembe venni a vásárlásakor.

Leginkább öltönyt hordasz?

Ha minden nap öltönyt viselsz, egy elegáns kinézetű, kicsit fényes felületű, minőségi bőrből készült, magasabb árkategóriájú fekete vagy barna színű terméket tudok ajánlani. Nagyon fontos, hogy praktikus modellt vásároljunk, ami a mindennapokban kényelmesen használható.

Szeretem a farzsebben hordani a tárcámat!

A férfi vásárlók egy része nem tartja fontosnak a külső átkapcsoló nyelvet, vagy például a pénztárca a nadrágjuk farzsebében lapul. Így ezen típusú modellek használata kényelmesebb számukra. Ezen vásárlók igényének kielégítésére nagy választékban tartunk külső átkapcsolófül nélküli modelleket. 

Melyik férfi pénztárca a biztonságosabb?

A férfi pénztárca használók többsége a hagyományos elrendezésű, úgynevezett "fekvő" típusú modellt favorizálja. Ebből a fajtából is a biztonsága miatt szeretik használni vevőink a "pénztárca külső átkapcsolóval" rendelkezőt. Ez az átkapcsoló fül patenttal záródik és nagy mértékben megnöveli a tárcánkban tárolt irataink, kártyáink és készpénzünk biztonságát.