Női pénztárcák

Női pénztárcák

Pénztárca nélkül senki sem élhet. Bár egy alapvető kiegészítőről van szó, a tökéletes női pénztárca kiválasztása mégsem egyszerű feladat. Bár álmaid pénztárcáját megtalálni időigényesnek tűnhet, az atáska.hu-nál mindent megteszünk érte, hogy ez a folyamat a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben történjen. Keresőnket használva a termékeket méret, szín, ár, márka és anyag alapján is szűrheted, így könnyen rátalálhatsz arra, ami a legjobban illik táskádhoz és öltözékedhez. Az elegáns, luxust sugalló bőr pénztárcák mellett elérhetőek műbőrből és szintetikus anyagból készült darabok is.

Női pénztárca kiválasztása

A megfelelő pénztárca megtalálása ugyanolyan fontos és precíz folyamat, mint a női táska kiválasztása. Több izgalmas szempontot is figyelembe kell venni annak megfelelően, hogy milyen funkcióval szeretnénk felruházni leendő imádott pénztárcánkat. Vásárláskor érdemes a színt, a méretet, az anyagot és a mintát is szem előtt tartani. A pénztárcákat böngészve különböző formájú és méretű típusokat láthatsz – itt leginkább személyes igényeid lehetnek irányadók. Döntsd el, hogy mennyi készpénzt és iratot szeretnél benne tárolni, és vedd figyelembe azt is, hogy mekkora a táska, amiben hordani szeretnéd. A kisebbek kifejezetten jó megoldásnak számítanak bulikra, vagy ha limitált a rendelkezésre álló hely. Ezenkívül nem árt egy pillantást vetni a belső kialakításra: nézd meg, hogy elég rekesz van-e benne a holmijaid számára. A minta pedig csakis személyes preferencia kérdése.

Nagyméretű női pénztárca az aduász - oldaltáska pénztárca

Mi számít nagy méretű női pénztárcának? Az, amelyikben a pénz mellett elfér a mobiltelefonod az irataidat, a szemüveged, a randi kellékeid és még a lakáskulcsod is. Nálunk ilyet is találsz az Atáska Boutique kínálatában.

Okos kártyatartó - az a hatalmas kártyahalom...

Előfordult már, hogy annyi névjegykártya, plasztikkártya és különféle kedvezményekre jogosító kártya gyűlt össze a pénztárcádban, hogy szinte alig bírtad becsukni? Vagy hirtelen kellett előkeresnie valamelyik kártyádat, de a szinte már kaotikus rendetlenségben nem találtad? Tökéletes ajándék szerettednek, vagy Neked, ha szereted a praktikus dolgokat.

 

És a Mi ajánlásunkkal:

Alessandro Paoli női bőr pénztárcáink elegáns lakkbőrből készültek, szép, igényes kivitellel. A piros darabok sokak számára megfelelő választás lehetnek, hiszen ez a szín nagyon jól párosítható a feketével és a fehérrel, melyek általában fontos szereplői a női ruhásszekrényeknek. A piros emellett egyes kultúrákban a gazdagságot szimbolizálja, ezért népszerűnek számít a luxust kedvelők körében.A puha tapintású, precízen megvarrt, innovatív külsővel ellátott és divatos csatokkal vagy cipzárakkal záródó női bőr pénztárcák között biztosan megtalálod majd azt a modellt, mely megfelel az elvárásaidnak.