Női hátizsákok

Női hátizsákok minden alkalomhoz

Női hátizsák: ez az a női táska típus, ami az utóbbi évek slágerterméke lett. Táska webshopunkban megtalálhatóak minden színben és nagyon sok stílusban. Egy női hátitáska jellemzője ma már nem merül ki annyiban, hogy sportos. Nagyon sok elegáns rostbőr és műbőr hátizsák van, amit egy ünnepi alkalomkor is viselhetsz. Egy ilyen elegáns női hátizsák letisztult, minőségi és divatos, igazán fel tudnak dobni egy ruhaszettet. Változatos kínálattal készültünk Neked, hogy biztosan megtaláld a hozzád leginkább passzoló kedvenced.

Női hátizsákok – kényelmesek és praktikusak

Amikor női táskákról van szó, általában a kézitáskára gondolunk. De persze egy nő nemcsak ilyesmit hordhat magánál, hanem akár egy szép divatos hátizsákot is – ki mondta, hogy ezek nem lehetnek csajosak?

Női hátizsák: mert a hölgyek is szeretik a kényelmet

Nem titok, hogy a nők egy jelentős része imádja a táskákat, és tekintélyes gyűjteményt képes belőlük felhalmozni. Kis kézi táska, közepes kézi táska, nagy kézi táska, válltáska, természetesen mindenféle méretben.Meg aztán arra is oda kell figyelni, hogy passzoljon a csizmához, a kabáthoz, a többi kiegészítőhöz. Meg olykor arra is, hogy lehetőleg jó sok mindent elnyeljen, és ez ne járjon a vállunk leszakadásával: ilyenkor jól nagyon jól a női hátizsák.Hogy mit tud egy jó női hátizsák: nos, ugyanazt, amit a nem kimondottan női verziók, kiegészítve azzal, hogy csinos és nőies. Mind a fazon, mind a méret, mind pedig a szín és a minta. A férfi vagy uniszex hátizsákok ugyanis a hölgyeknek többnyire túl nagyok, ormótlanok, és hát nem éppen az esztétikumra helyezik a hangsúlyt – márpedig mi szeretjük, ha valami szép.

A női hátizsákok minden kritériumnak megfelelnek, amit a hölgyek támasztanak egy táskával szemben, ugyanakkor megvan az az előnyük, hogy egyenletesen terhelnek, így nincs „leszakad a vállam” érzés. A női hátizsákok kínálata széles, így biztosan mindenki talál megfelelőt!

Milyen női hátizsákot válassz?

Hatalmas árukészlettel rendelkezünk, mind fazonban, mind színben. Maximálisan törekszünk arra, hogy mindenki megtalálja nálunk álmai hátizsákját. A fekete rostbőr hátitáska mellett különlegesebb színeket is viselhetsz hátizsákként. Elragadó virágmintás hátitáska tavaszra vagy nyárra, púder színű, bézs, arany és ezüst is megtalálható. Bájos és angyali fehér hátitáskát viselhetsz például egy szép, virágmintás maxi ruhához.Válogass több száz, készleten lévő női divat hátizsák között. Hiába tetszik egy táska, ha nem fér el benne semmi, amit mindig magaddal kell, hogy hordj. Az atáska.hu készletén lévő női hátizsákok között vannak kis hátizsákok és nagyobb, úgynevezett pakolós női hátizsákok is. Ezekben biztosan elfér a neszeszer, a nagyméretű pénztárca, az esernyő, kulacs, esetleg pelenka és bébiétel. Lehetne még sorolni, mi mindennek kell kéznél lennie egy nőnek egy átlagos napon, ugye? Nem beszélve, ha munkába járáshoz keresel hátizsákot, amibe laptop, táblagép is elfér. Női vászon hátizsák is szóba jöhet, ha egy könnyed és nyárias táskát keresel.A kétfunkciós hátizsákok is igen elterjedtek. Ezeket hordhatjuk hátizsákként, vagy válltáskaként, átalakítható vállpántjuk segítségével.