Hachi

Hachi, trendi útitársad a nagyvárosba

Ki ne szeretne úgy utazni, hogy minden szükséges holmi nála van, közben mégsem kell ólomsúlyú táskákat maga után hurcolni. Csak élveznéd az utat, lehetőleg egy olyan bőrönddel, aminek a cipelésében nem fájdul meg a hátad. Közben pedig még jól is mutat melletted, passzol a szettedhez. Elhiszed, ha azt mondjuk egy Hachi bőrönddel ilyen az utazás? Főleg, ha imádsz újabb és újabb nagyvárosokat felfedezni. 

Csajos, praktikus bőrönd, amitől nem szakad le a derekad

Leszállsz a gépről, átsuhansz a reptéren, egyenesen a városba, miközben a trendi Hachi bőröndöd ott gurul melletted. Nem kell rángatva magad után húznod és nem nyom már üresen is annyit, mint egy fél dinnye. Helyette, szinte hallod, ahogy Beyoncé énekli a háttérben “Who run the world?”. Talán még el is mosolyodsz, amikor eszedbe jut, kívülről mások csak annyit látnak: hm, de jó bőröndje van annak a nőnek.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Stílus és praktikum egy bőröndben 

Titkon te is arra vágysz, hogy stílusosan érkezz meg a következő úti célodra, de közben jó lenne, ha a cuccaidat könnyedén, kényelmesen vihetnéd magad mellett. Az elsőről a Hachi vonalas designja és kemény fedeles (ABS) borítása gondoskodik. A másikról pedig a négykerék meghajtás, ami segít, hogy könnyen tud magad után húzni. Ráadásul, a formája miatt könnyebben befér a csomagtartóba is. 

Pakolj ki és be az útra, gyorsan

Egy hétvégi kiruccanáson minden perc számít, nem akarjuk, hogy óráid menjenek el a pakolásra. Ezért kaptak a Hachi bőröndök belül kétrekeszes, cipzáras elválasztót és állítható ruha rögzítő keresztpántokat. Így pikk pakk megvan a be- és kicsomagolás. Sőt, ha akarod, utóbbit el is hagyhatod. A csomagod olyan átlátható lesz, hogy öltözhetsz egyenes a bőröndből.

Ha a rémálmod, hogy a bőröndöd összetörik utazás közben

Egy szlovák Hachi bőrönddel nemcsak te, de a tervezői is hosszú távra terveznek. Praktikus, de egyben sikkes külsőt álmodtak meg nekik, a megvalósításhoz pedig tartós anyagokat választottak. Azért, hogy a guruló útitársad ne csak csinos, de egyben megbízható is legyen. Ha pedig a városi macskakő vagy a szálloda lépcsője mégis kifogna rajta, 1 éven keresztül garantáljuk, hogy nem kell költened új bőröndre. Mi kicseréljük neked. 

Biztonságban tudhatod a csomagod

Ebbe a bőröndbe aztán nem nyúlnak bele illetéktelen kezek. Egy Hachi bőrönddel ez csak akkor fordulhat elő, ha nem használod a 3 jegyű számzárat, amely minden darabra fel van szerelve. Ezt egyénileg, tetszés szerint programozhatod, így rajtad kívül senki nem tudhatja a kódot. 

 

Mit szólsz, kipróbálod?

Nézd át a legújabb színeket, biztosan kedvet kapsz a következő úthoz. Válaszd azt a színt és mintát, amely hozzád a legjobban passzol!