Benzi

Megvan a következő úticélod? Akkor csomagolj, Benzi bőröndökbe!

Ha kényelmesen szeretnéd utaztatni a ruháidat, pakolj bőröndbe. Ha emellett még jól is néznél ki utazás közben, csomagolj Benzi bőröndbe. Nagyon fogod szeretni, hogy végre lesz egy strapabíró, elegáns útitársad, ami ráadásul nem kerül annyiba, mint az út, amire indulsz vele. A Benzid akár évekig kitartóan gurul majd melletted, erre garancia, hogy a spanyol márka már több mint 30 éve gyárt bőröndöket. 

Szín és design, aminek csak az ízlésed szab határt

Nem vagyunk egyformák, minden nő más színt és mintát kedvel. Ezt a Benzi tervezői is tudják, ezért találsz a kínálatban egyszerű fekete, letisztult bézs, trendi színes és bohó mintás Benzi bőröndöket is.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Az igényeidnek megfelelő méretek

Üzleti út, családi látogatás vagy hétvégi kiruccanás a barátnőkkel? A Benzi bőröndök között megtalálod a következő úthoz passzoló választást. Pár napos pihenéshez választhatsz kemény fedeles kabinbőröndöt, amivel megspórolod a feladott poggyász árát. 1-2 hetes nyaraláshoz jól passzol egy közepes méretű darab, egy többhetes útra pedig egy nagy Benzi bőrönddel kelhetsz útra. 

Gyors be- és kipakolás

Mindegy, hogy hosszú vagy rövid útra készülsz, a csomagolás sok időt elvehet az idődből. A Benzi bőröndökben az a jó, hogy belsejük kétrekeszes, cipzáras elválasztóval és állítható ruha rögzítő keresztpántokkal van felszerelve. Így egyszerűbb és gyorsabb is a pakolás. 

Kemény fedelest (ABS) vagy víztaszító poliésztert válassz? 

Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. Az első elegánsabb és könnyebb mozgatni, a második viszont kevésbé sérülékeny és könnyebb a csomagtartóba tuszkolni. Ha neked fontos a megjelenés és az, hogy a bőröndöd simán guruljon melletted, válassz kemény fedeles modellt. Ha a strapabírásra mész és nem bánod, hogy a bőröndöd csak 2 keréken gurul melletted, csapj le valamelyik víztaszító poliészterre.

Egy Benzivel 2 évig biztos nem kell új bőröndre költened

Egy bőröndnek sok mindent ki kell állnia egy utazás során. Ezért kell, hogy ne csak szép, de strapabíró is legyen. A Benzi bőröndöket olyan anyagokból készítik, amelyek bírják a strapát. Persze, egy bőrönd sem törhetetlen, de pont ezért adunk a biztonság kedvéért minden darab mellé 2 év garanciát. 

Biztonságban tudhatod a csomagod

Nincs annál rosszabb, amikor megérkezel az úticélhoz, kinyitod a bőröndöd és meglátod, hogy a feladott poggyászodba valaki belenyúlt. A Benzi bőröndökkel ez csak akkor fordulhat elő, ha nem használod a 3 jegyű számzárat, amely minden darabra fel van szerelve. A számzárat egyénileg, tetszés szerint programozhatod, így rajtad kívül senki nem tudja majd a kódot. 

Extra kiegészítők az utazáshoz

Egy kényelmes út nem a praktikus csomaggal ér véget. Ezért a kínálatban találsz még nyakpárnákat kicsiknek és nagyoknak, valamint TSA számzáras bőröndlakatot is.

Megvan a következő úticélod? Válaszd ki a neked tetsző Benzi bőröndöt és kezdődhet a pakolás!