Rólunk

Mi vagyunk az ATÁSKA!

Mi vagyunk a kreatív generáció. Az atáska.hu a divat és a szépség iránti szenvedélyünk gyümölcse. Összeállítottunk számodra egy széleskörű ajánlatot, amely gyönyörű táskákat, pénztárcákat és kiegészítőket foglal magában, és amihez az uralkodó trendek és vásárlóink igényei adták az ihletet. Gondosan válogatott termékskála, kényelmes vásárlás, biztonságos fizetési módok, gyors kiszállítás és 30 nap a visszaküldésre. Győződj meg róla!

 

1. Prémium minőség

A hamisítványoktól teljesen elzárkózunk! Az atáska.hu-n vásárolva garanciát kapsz arra, hogy a termékek eredetiek. Minden táska, pénztárca, bőrönd és kiegészítő, amit áruházunkban találsz, 100%-ban eredeti és gyártói címkével van ellátva. Szeretnénk, hogy a vásárlás számodra biztonságos, kellemes és élménydús legyen, ezért különös odafigyeléssel választjuk ki az aktuális termékajánlatunkat.

2. Bevált fizetési módok

Kipróbált és mindenekelőtt biztonságos fizetési módszereket kínálunk. Barion online fizetés, utánvét vagy banki átutalás - a piacon elérhető legnépszerűbb fizetési formákat ajánljuk. Nem vagy az online fizetési mód híve? Semmi baj - add le rendelésedet és fizesd ki utánvéttel. Egyszerű!

3. SSL - a biztonságos vásárlás garanciája

Üzletünk rendelkezik az un. SSL tanusítvánnyal, amivel óvjuk az ügyfelek privát biztonságát. Az SSL kódolás/rejtjelezés alkalmazásával biztosított az adatátvitel titkossága, valamint a szerver adatainak hitelessége és harmadik személyek hozzáférése sem lehetséges.

4. Adataid nálunk biztonságban vannak

Nem kell félned a saját adataid biztonsága miatt! Nagy figyelmet szentelünk személyes adataid védelmére. Az általad megadott információk (pl. login, jelszó, lakcím vagy a bankszámlaszám) megfelelően védettek és csak abból a célból kerülnek felhasználásra, amiért feldolgozásra kerültek.

5. Célok

Mi az atáska.hu cégnél problémamegoldóként és szolgáltatás-orientált partnerként tekintjük magunkat. A professzionalizmusra összpontosítunk és nagy hangsúlyt fektetünk arra, amiben a legjobbak vagyunk. Ezt a fókuszált öntudatosságot minden interakcióban alkalmazzuk, akár a fogyasztókkal, akár a kereskedelmi partnereinkkel. 

6. Az ügyfelek véleménye

Arra kérünk titeket, hogy osszátok meg véleményeteket a céggel illetve a vásárolt termékkel kapcsolatban, a külön erre a célra létrehozott független oldalakon. Amennyiben kérdésed van keress minket email-ben info@ataska.hu, vagy telefonon +36 70 638 2910, hétfőtől péntekig 8-16 óra között.

 

7. Cégadatok

Az ataska.hu webáruház tulajdonosa az Atáska Web Kft. Cégjegyzéket vezető bíróság: Szombathelyi Törvényszék Cégbírósága. Adószám: 27955051-2-13. Cégjegyzék szám: 18-09-114337. Bankszámlaszám: 11747006-27257607.