Kabinbőrönd (40-55 cm)

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Nem vagy biztos a méretkövetelményekben?
Az igényeidnek megfelelő kézipoggyász kiválasztása bizony nem mindig egyszerű. A különböző légitársaságok által bevezetett sok méret- és súlykorlátozás miatt nehéz és zavaró lehet a szabályok betartása. Repülőn való utazáskor, különösen oda kell figyelned a csomag méretére és súlyára. Minden légitársaságnak más követelményei vannak az engedélyezett kézipoggyász és a föladott csomag mennyiségét illetően. Utazás előtt mindig olvasd el figyelmesen az adott légitársaság szabályzatát.
A leggyakrabban használt légitársaságok kikötései a következők:

Ryanair:
40x20x25 cm méretű kézitáska
Plusz egy 55x40x20 cm-es kézipoggyász priority utasoknak
Priority: díjköteles, foglaláskor 1750 Ft, a reptéren 2100 Ft

Wizzair:
40x30x20 cm-es kézitáska.
Egy további, 55x40x23 cm méretű, max 10 kg bőrönd priority utasoknak
Priority: foglaláskor 1650-5550 Ft, a reptéren 8250 Ft
Feladott poggyász: díjköteles, maximum 6 db-ot lehet vásárolni

EasyJet:
56x45x25 cm méretű kabinbőrönd.
Plusz egy kézitáska EasyJet Plus kártyatulajdonosoknak, és Flexi, Extra Legroom vagy Upfront jeggyel rendelkezőknek
EasyJet Plus kártya: éves díja 199 font
Feladott csomag: legfeljebb 3, egyenként 32 kg-ig

Ha valami elegánsra és visszafogottra vágysz, akkor egy klasszikus fekete bőröndöt lehetetlen felülmúlni. Ha pedig attól szoktál félni, hogy poggyászátvételkor szemelől veszíted a táskád, válassz inkább egy színes kabin bőröndöt.
Vásárláskor mindig tedd fel magadnak a stílusra, színre, hozzáadott jellemzőkre vonatkozó kérdéseket, és azt, hogy mi illik legjobban a többi poggyászodhoz. Minden egyéb szemponton felül, amit figyelembe kell venned: A kemény vagy puha oldalsó modellt részesíted előnyben? Kettő vagy négy kerekű legyen inkább? Melyik a legjobb méret számodra? Laptoprekesszel vagy laptoprekesz nélkül szeretnéd?
A kemény kabinos bőrönd az egyik legnépszerűbb formája a szükséges holmiink szállításának az utazás során. Ezek a bőröndök garantálják, hogy a törékenyebb, kényesebb tárgyakat is rendesen csomagolva tudd szállítani, és a kemény kialakításnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a többi csomag összenyomja, összetöri a dolgaidat. Webáruházunkban sokféle kemény bőrönd közül választhatsz, melyek kiváló minőségűek és jó áron vásárolhatók meg. A Travelite táskákkal pedig garantáltan praktikus és problémamentes lesz az utazás.