Belmil

Fedezd fel a Belmil orvosok által tesztelt és ajánlott, könnyű és praktikus iskolatáskáit! A Belmil csapata táska fejlesztők és alkotók sorából áll, akiknek legfőbb feladata olyan iskolatáskák készítése, amelyek a gyerekek iskolai és mindennapi életébe örömet csempésznek. Több, mint 50 év szakmai tapasztalattal büszkén kijelenthetjük, hogy Európa vezető iskolatáska gyártói vagyunk. A Belmil táskák tervezése során a következő elveket követjük: kreativitás, játékosság, gyermek központúság, egyediség és őszinteség.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Köszönhetően a végtelenül széles kollekciónknak, minden gyerek könnyedén megtalálhatja azt a táskát, ami egyedülállóan tükrözi a személyiségét és érdeklődési körét. Ugyanakkor a szülők biztosak lehetnek abban, hogy ergonómikus táskát viselnek gyermekeik. A Belmil iskolatáskákat szakorvosok segítségével teszteltük. A következő fontos szempontokat vettük figyelembe:
- a táska anatómiai felépítése - illeszkedés a hát vonalaihoz
- kényelem viselés közben
A Belmil iskolatáskák tervezési követelményei és a vizsgált szempontokkal minden tekintetben megegyeznek - anatómiailag, biomechanikailag és ortopédiai szempontból egyaránt. A táskák formája csökkenti a terhelést a gyerekek hátán és gerincén, így a gyereknek a hátukon viselt súly kevésbé tűnik nehéznek. Tapasztalataik szerint a vállpántok és a hátlap kényelmes. Az öv használata jó hatással van a táska viselőjére, mivel meggátolja a táska felesleges mozgását, ezzel az ágyékcsigolyán optimálissá válik a teher eloszlása. Mivel az iskolatáska hátrésze több helyen is állítható, a táska minden helyzetben a gyermek hátára tud illeszkedni. A vizsgálat alatt, a Belmil táskák a legtöbb esetben (11 gyereknél) nem változtatták meg a testtartást, egy esetben pedig javított a gyermek hanyag tartásán. A kísérletet prof. Mészáros Tamás MD, felügyelte, a szegedi Ortopédiai Klinika professzora végezte. Termékeinket élénk és színes festett minták díszítik, amelyek a legújabb trendeket és divatot követik. A hímzett elemek igazán részletgazdaggá és különlegessé teszik táskáinkat. Keresd kollekciónkban a hímzéssel készült termékeinket! Arra törekszünk, hogy a táska a biztonság mellett egyben izgalmas is legyen, ezért egyes dizájnrészletek fényvisszaverő elemeket rejtenek. A sötétben világító " Lumi" táskáink egy különleges festékkel készülnek, amely elnyeli a fényt és sötétben kibocsájtja azt. A fényvisszaverő elemek megléte alapkövetelmény az iskolatáskákon, hiszen növelik a gyermekeink láthatóságát sötétben és a rossz látási viszonyok között. Egyes lányos táskáink ékkövei a gyönyörű flitterből készült motívumok, és dizájnrészletek. Bizonyos motívumok átfordulós flitterrel készülnek, így egy könnyed mozdulattal átfordítva a flittert megváltoztathatjuk a motívum színét. Ugyanakkor fényes, flitterre festett motívumok is találhatók a kollekciónkban. Élethű, 3D emblémáink életre keltik a táskákon lévő motívumokat. Olyan apró részletekre is gondosan ügyelünk az emblémák készítésénél, mint a dinoszaurusz pikkelyei! A csillogó glitterek és kristálykövek kihagyhatatlan diszitőelemei a legtöbb lányos táskánknak. Gyártás során a harmóniára és az egyensúlyra törekszünk. Legjobb árak, magas minőség és évtizedes szakértelem.