Budmil

Üdvözölünk az Atáska.hu divat webáruházban! A Budmil hivatalos magyarországi forgalmazójaként, a legjobb helyen jársz, ha az összes Női, Férfi és Gyermek Budmil termékre kíváncsi vagy! Folyamatos újdonságokkal várunk és a különleges akciók és leárazások kedvelőinek mindig vonzó ajánlatokkal készülünk, csak figyelni kell az oldalunkat.

Budmil

A Budmil története 1990-ig nyúlik vissza, ugyanis ekkor alakult meg, magyar sport- és szabadidő-ruházati gyártóként. A név Budapest (BUD) és Milánó (MIL) városok rövidítéséből jött létre. A cég a harmadik volt, a rendszerváltás korabeli magyar ruházati márkák rangsorában. Sikere a piaci rések felismerésének, a megbízható minőségnek és a jól felépített imázsnak köszönhető. Nemcsak jóminőségű ruhadarabokról, hanem a divatot mindig jól követő brandről van szó. Tervezőinek kreatív hozzáállása mára egy mindenki számára elfogadható árú és kényelmes viseletekkel operáló márkává avanzsálta a Budmilt. Kínálatunkban gondosan válogatott divatos utcai ruházatot, táskákat és cipőket találsz.

A Budmil táska hozzád szól

Nemcsak szépségükkel, de csodálatos fazonokkal is levesznek a lábadról a Budmil táskák. Nálunk az oldaltáskák, hátitáskák, válltáskák, övtáskák és természetesen az iskolatáskák a legnépszerűbbek. Anyaguk kiváló minőségű, szakadásnak ellenálló poliészter szövetből készül. Csodálatos hímzésekkel várnak a Budmil női táskák! Időtálló, praktikus méretekkel várnak a Budmil férfi övtáskák. Ergonómikus kialakítással és vidám színekkel, motívumokkal várnak a Budmil gyerek iskolatáskák. Nézz szét táskakínálatunkban!