Budmil

A Budmil garancia a hosszantartó minőségre, a praktikumra és a kényelemre. Garantáltan elégedett leszel vele minimum 10 évig. A csinos női Budmil taskák bármilyen outfithez remekül passzolnak. Manapság öltözékünk elengedhetetlen része lett a táska, amit már nem csak a nők, de a férfiak, és az iskolás gyerekek is gyakran hordanak magukkal.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Öltözködési stílusunk sokat elmond rólunk. Ez a sportosan elegáns, könnyed, fiatalos megjelenésű márka gyártja a leglezserebb és legkényelmesebb női, férfi és gyermek táskákat. Az alsósok esetében rendkívül fontos az ergonomikus kialakítás. Ilyenkor a gyártó nem csak arra figyel, hogy jól nézzen ki a táska, hanem arra is, hogy a hátlapi rész megfelelően legyen kialakítva, és figyelembe vegye a gyermek fejlődő gerincét, illetve, hogy a vállpántok párnázottak legyenek. A Budmil egy magyar sport- és szabadidő-ruházati márkaként indult és egyedi jellege, kiváló minősége, divatossága, fiatalos lendülete és vidám színvilága folytán méltán vívta ki az őt megillető piaci pozíciót, amelynek megtartására továbbra is nagy hangsúlyt fektet.

1990 óta van a piacon. Budmil Kft. néven indult, de  ma már részvénytársaságként működő vállalkozás. A Budmil a harmadik volt valaha a rendszerváltás korabeli magyarországi sportruházati márkák rangsorában. Bár központja Magyarországon van, ma a gyártás már a  Távol-Keleten zajlik. A Budmil sikerét a nyugati konkurens márkák között, a megbízható minőségnek és a jól felépített imázsnak köszönhette. Elsősorban divatos utcai ruházatot forgalmaznak, de jelentős szerepe van a kínálatban a táskáknak és a cipőknek is. A márka neve egy rövidítés, amely a divat egyik nagyvárosa, Milano és fővárosunk, Budapest összevont nevéből ered.

A Budmil táskákat bátran viselheted a városi forgatagban, pörgősebb ügyintézős napokon, iskolába, de tökéletes választás munkába menet vagy akár egy hétvégi kirándulásra is. Praktikus társ a mindennapokban, megbízható, strapabíró és kényelmes viselet. Optimális tárolást biztosít anélkül, hogy negatív hatása lenne a dizájnra. A maximálisan kihasználható kisebb-nagyobb tárolóhelyek és zsebek lehetőséget adnak, hogy a táskában hordott dolgainkat elszeparáljuk egymástól, ezáltal könnyen megtalálható legyen minden. A Budmil kollekciójában megtalálhatóak a válltáskák, a vízálló hátizsiákok, a divatos oldaltáskák, a levéltárcák, az ergonomiai hátizsákok, az ovális  hátitáskák, a spottáskák, az utazótáskák, az övtáskák, a strandtáskák, az uzsonnás táskák, a tornazsákok, a telefontartó táskák, de még a tolltartók és a masszív bevásárló táskák is. Az évről–évre megújuló kollekcióban fellelhetőek az aktuális trendet követő modellek és a visszafogottabb örök kedvencek is!

Találd meg a számodra tökéletes darabot, amely stílusos és trendi kiegészítő lehet különböző eseményeken és a hétköznapok során is! Kiránduláshoz, kültéri hobbi tevékenységekhez, sportoláshoz épp olyan elengedhetetlen kiegészítő darab, mint a városi ügyintézéshez, vagy csak egy szimpla, sétához. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a kényelem és a megjelenés harmóniában legyenek egymással. Vedd fel a Budmil táskáival együtt az igazi szabadság és öröm életérzését!