Budmil

Üdvözölünk az Atáska.hu divat webáruházban! A Budmil hivatalos magyarországi forgalmazójaként, a legjobb helyen jársz, ha az összes Női, Férfi és Gyermek Budmil termékre kíváncsi vagy! Folyamatos újdonságokkal várunk és a különleges akciók és leárazások kedvelőinek mindig vonzó ajánlatokkal készülünk, csak figyelni kell az oldalunkat.

Budmil

A Budmil története 1990-ig nyúlik vissza, ugyanis ekkor alakult meg, magyar sport- és szabadidő-ruházati gyártóként. A név Budapest (BUD) és Milánó (MIL) városok rövidítéséből jött létre. A cég a harmadik volt, a rendszerváltás korabeli magyar ruházati márkák rangsorában. Sikere a piaci rések felismerésének, a megbízható minőségnek és a jól felépített imázsnak köszönhető. Nemcsak jóminőségű ruhadarabokról, hanem a divatot mindig jól követő brandről van szó. Tervezőinek kreatív hozzáállása mára egy mindenki számára elfogadható árú és kényelmes viseletekkel operáló márkává avanzsálta a Budmilt. Kínálatunkban gondosan válogatott divatos utcai ruházatot, táskákat és cipőket találsz.

Budmil cipők - lezser vagy elegáns?

A Budmil tényleg mindenkire gondolt, amikor kialakította ruhakínálatát. Nemcsak a lezser, de az elegánsabb stílust kedvelők is megtalálhatják a hozzájuk valót a Budmil cipők között. Egy Budmil cipő lehet surranó, lehet makkos, lehet magásszárú vagy nyitott orrú, a lényeg, hogy jól érzi majd a lábad magát benne! Nézz körül férfi, vagy női cipőkínálatunkban, és találd meg kedvenc Budmilodat még ma! Bármilyen évszakra is készülsz, a Budmil cipőkben nem csalódsz majd.

A Budmil papucs tökéletes otthoni lábbeli

A Budmil papucsaival sem maradsz le a trendversenyben. Nálunk főleg két vonal képviselteti magát. Az utóbbi évek nagy trendje, a pantoletten otthoni papucs, illetve a strandok elhagyhatatlan kelléke, a gumitalpú flip-flop. A Budmil papucsok színesek, és időtállóak. Nézd meg őket!

Budmil póló - a megunhatatlan viselet

Ha valamilyen hétköznapi viseletet keresel, de az egyszerű pólón csavarnál egyet, akkor a Budmil pólók között keresgélj! A női Budmil felsők között szétnézve, simán megakad a szemed a csíkos és mintás pólókon, melyek csodálatos festményeket idéző nyomatokkal kápráztatnak el. A férfi Budmil felsők között szétnézve, divatos galléros, mintás és egyszínű pólókat találsz, melyek kényelmes, időtálló anyagukkal kápráztatnak el.

A Budmil táska hozzád szól

Nemcsak szépségükkel, de csodálatos fazonokkal is levesznek a lábadról a Budmil táskák. Nálunk az oldaltáskák, hátitáskák, válltáskák, övtáskák és természetesen az iskolatáskák a legnépszerűbbek. Anyaguk kiváló minőségű, szakadásnak ellenálló poliészter szövetből készül. Csodálatos hímzésekkel várnak a Budmil női táskák! Időtálló, praktikus méretekkel várnak a Budmil férfi övtáskák. Ergonómikus kialakítással és vidám színekkel, motívumokkal várnak a Budmil gyerek iskolatáskák. Nézz szét táskakínálatunkban!