Szavatosság

Nálunk vásárolva biztos lehetsz abban, hogy a termék teljesen eredeti, és minden márkajellel és márkajelzéssel rendelkezik. A webáruházunkban vásárolt termékre 12 hónap szavatossági jog érvényesíthető, mely a termék gyártási hibájából származik! Megjelölt termékekre akár 2-5 év szavatossági jog érvényesíthető mely a termék hibájából származik! Ez a szabály az üzlet teljes választékára vonatkozik, azon termékekre is, amelyeket akciósan vásároltál.


Hogyan tudsz élni a szavatossági jogoddal?

Nagyon sajnáljuk, amennyiben meghibásodott az oldalunkon vásárolt egyik termék, hiszen igyekszünk a rendeltetésének megfelelő, magas minőségű termékeket árusítani.

Amennyiben mégis bekövetkezik a hiba (ami nem csak gyártási hibából, hanem akár használati sajátosságból is eredhet), kérjük a következőket tedd:

1. Küldj nekünk egy e-mailt az info@ataska.hu címre, benne a következőkkel:

1.1. Fényképezd le a számlát/nyugtát, vagy küldd el a megrendelésed számát – azaz bizonyítsd valamilyen módon a szerződés megkötését!

1.2. Készíts képeket a termékről, hogy az egész termék és a hiba is jól látszódjon!

2. Az online beérkezett igényedet elbíráljuk Központunkban. Ha nem találjuk jogosnak a minőségi kifogást, akkor az elutasításról kapsz gyors választ.

3. Ha jogosnak találjuk az igényedet, akkor megkérünk, hogy töltsd ki a szavatossági formanyomtatványt és mellékeld a termékhez. Amennyiben a termék visszajuttatásának módjáról egyeztettél kollégánkkal, a következő címre kérjük megcímezni a csomagot:

Atáska-reklamáció
Atáska Web Kft.
Törökbálint
Damjanich utca 17.
2045

Személyesen nincs lehetőség visszahozni a csomagot!

Fontos tudnivalók a visszaküldés folyamatáról

Amint a Központunkba visszaérkezik a csomagod és egyúttal feldolgozták kérelmed, e-mailben vagy telefonon értesítünk.

Megkíséreljük javítani, vagy kicserélni, amennyiben ez nem lehetséges, a jogszabályok szerinti pénzvisszafizetés lehetőséget kínáljuk fel.

A csereterméket, vagy a megjavított terméket futárszolgálat útján visszajuttatjuk Neked, míg a visszatérítendő összeget a reklamációs nyomtatványon megadott számlaszámra utaljuk vissza.

A szavatossági folyamat előreláthatólag 14 napot vesz igénybe.

Ügyfélszolgálati Iroda

Amennyiben további kérdésed van keress minket email-ben info@ataska.hu, vagy telefonon +36 70 638 2910, hétfőtől-péntekig 8-16 óra között.

 

Letöltések:

Reklamációs űrlap