Bőrönd Szett

Bőrönd szett - megfelelő bőrönd minden útra

Ha évente, vagy akár havonta többször indulsz útnak, akkor tudod: nem mindegy, milyen táskát visz magával az ember. Persze, jól hangzik egyetlen hátizsákkal körbeutazni a világot, de valljuk be, van ennél kényelmesebb és stílusosabb módja az utazásnak. Ezért utaznak a rutinos, de kényelmet szerető utazók bőrönd szettel az oldalukon.

Miért bőrönd szett?

Azért, mert egy bőrönd szett több különböző méretű, de azonos stílusú bőröndből áll. Így, ha több bőröndöt kell vinned egy útra, a megjelenésed nem lesz szedett-vedett. Ha pedig csak egy táskára van szükséged, mindig a jó méretet viheted. Nem kell a nagyot cipelni rövid utakra, és egy hosszú nyaralás előtt sem kell azon rágódni, hogyan fogsz beérni a kicsibe.

Két, három vagy négy részes bőrönd szett?

Egy 2 részes bőrönd szett egy közepes és egy kabin méretű bőröndből áll. Tökéletes választás a kezdő utazóknak, akik rövidebb utakra mennek, vagy nem szeretnek óriási csomagokkal utazni. A 3 részes bőrönd szett az előbbiek mellé egy nagy méretű bőröndöt is kapott, amelyek sok esetben egymásba is csomagolhatók. Így nem foglalnak nagyobb helyet, mint 1 db nagy bőrönd. Ez és a 4 részes bőrönd szett kiváló azoknak, akik nem szeretnek kisebb vagy nagyobb táskával utazni, mint amire szükség van.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Divatos, vidám színek és modern design

A bőrönd szettek annyi színben és mintában érkeznek, hogy lehetetlen, hogy ne találd meg a hozzád illőt. Ha szereted a vidám színeket és izgalmas formákat, akkor válassz egy élénk darabot. Ha a külsődben is a harmóniára törekszel, válassz egy elegáns, visszafogott színűt. Így biztos lehetsz benne, hogy a bőröndöd mindig passzol az utazós szettedhez. 

Bőrönd szett könnyű és strapabíró anyagokból

A sok ruha, pipere, munkaeszköz elég teher, nem kell, hogy még a bőrönd súlya is rátegyen egy lapáttal. Az oldalon lévő bőrönd szettek között találsz törésálló, rugalmas polipropilén; ütésálló, robusztus polikarbonát; erős ABS vagy szakadásálló, víztaszító poliészter anyagból készült darabokat. Üresen mind könnyűek. A különbség, hogy előbbiek látványra elegánsabb, kemény fedeles darabok, míg az utóbbi puhább, ám kevésbé sérülékeny és a csomagtartóba is egyszerűbben befér. 

A kínálatban vannak kétkerekű és 360 fokban, finoman gördülő négykerekű bőrönd szettek is. Utóbbit könnyen húzhatod magad után, vagy mellett függetlenül attól, hogy repülővel, hajóval, vonattal, busszal vagy autóval utazol. 

Biztonságos kialakítás és garancia

A bőrönd szetteket lopás ellen is felszerelték, mindegyik kapott egy 3 jegyű számzárat. Ezt egyénileg, tetszés szerint programozhatod, így rajtad kívül senki nem tudja majd a kódot.  

A gyártók nemcsak a bőröndök belsejét, hanem külsejét is biztosítják neked. Sérülés vagy minőségi probléma esetén - márkától függően - 1-3 évig javítják vagy cserélik a megvásárolt bőröndöket.

Utazz kényelmesen és stílusosan, szerezz be egy bőrönd szettet és fedezd fel a világot az úthoz illő bőrönddel az oldaladon!