Cabinzero

Cabinzero - kényelmes utazás kabinméretre tervezve

Ha imádsz repülni, új tájakat felfedezni, és nem bánod, ha eközben nem cipeled az egész házad a hátadon, akkor a Cabinzero hátizsákokat neked találták ki. Pakold be a legszükségesebb darabokat, és utazz könnyedén, anélkül, hogy nagy teher húzná a válladat!

Cabinzero = kabinméret + problémamentes utazás

A brit Cabinzero márkát sok-sok világkörüli utazás ihlette. Ezek a letisztult, pillekönnyű hátizsákok az utazás szerelmeseinek készültek, hogy a világjárás kaland és ne küszködés legyen.

Világjárás ráfizetés nélkül

A Cabinzero hátizsákok legjobb tulajdonsága, hogy kabinméretre tervezték őket. Így felviheted őket a repülőgép fedélzetére anélkül, hogy extra díjat kellene fizetni érte. (Utazás előtt azért mindig csekkold a légitársaság csomagokra vonatkozó szabályzatát.)

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Cabinzero utazótáska és hátizsák több méretben

Cabinzero utazótáskák és hátizsákok különböző méretekben érkeznek, így te az utad hosszának, illetve az éghajlatnak megfelelően kiválaszthatod, milyen méretre van szükséged. A sor a 12L-es táskákkal indul, ami tökéletes egy egynapos kiruccanáshoz, és a 44L-es hátizsákokkal zárul, amelyekbe, ha okosan pakolsz, akár egy egész hétre is elférsz. A kettő között találsz 28L és 36L-es táskákat is.

Cabinzero szín és dizájn

A dizájnnál a minimál, de sportosan elegáns stílusra koncentráltak, hogy a táskák ne csak praktikusak legyenek, de jól is mutassanak a hátadon. A hátizsákok rengeteg különböző színben elérhetők, így nem számít, hogy a letisztult, szürke, fekete vagy a vidám, színes darabokat kedveled, a Cabinzero táskák között ott lesz a számodra megfelelő. Az anyagválasztásnál a hosszantartó minőség volt az első számú szempont, ezért erre a gyártó 12 hónap garanciát is vállal. 

Praktikus, utazás kompatibilis kialakítás

A Cabinzero hátizsákokat 100%-ban utazásra tervezték, ezért a praktikum mindenek előtt áll. A táskák tetejét lenyitva egy tágas, cipzáras fő rekeszt találsz. Ezek a cipzárak zárhatók, így bárhová is mész, a holmidat biztonságban tudhatod. Ha üzleti útra mész, jó szolgálatot tesz majd neked a nagyobb táskákban lévő belső laptoptartó rekesz.

A táskák elején is van egy cipzáras zseb, ide praktikusan olyan, utazáshoz közvetlenül szükséges apróságokat rakhatsz, mint a beszállókártya, iratok vagy a fülhallgatód. A táskákat hordhatod vállon vagy kézben is, a vállpántok hosszúsága pedig állítható.

A holmid biztonságban lesz az egész út alatt

A zárható cipzárokon kívül, egyes táskák RFID védelemmel vannak ellátva. Ez miért jó? Mert az RFID védelem megakadályozza, hogy illetéktelen kezek a táskádon keresztül leolvassák a bankkártyád adataidat. 

Vágj neki a következő kalandodnak egy Cabinzero hátizsákkal, utazz gond és nehéz csomagok nélkül!