Férfi hátizsák

Férfi hátizsákok - dolgozz, utazz, kirándulj egy sportosan elegáns hátizsákkal a válladon

A hátizsák a férfiaknak olyan, mint nőknek a kézitáska: alapdarab. Hiszen mindenki életében eljön az a pillanat, amikor nem elég csak egy pénztárcával és telefonnal a farzsebben kisétálni az ajtón. Lehet, hogy ez egy kirándulás előestéjén következik be, vagy amikor elkezd dolgozni. Ilyenkor jól jön egy praktikus, de mégis stílusos férfi hátizsák. 

Ezen az oldalon multifunkciós, jövés-menésre tervezett férfi hátizsákokat találsz. Éppúgy elfér benne a hétvégi kirándulós cucc, mint a laptop, vagy más munkához szükséges holmi. Nézz körül és találd meg köztük a saját vagy a párod stílusának megfelelőt!

Férfi hátizsák munkához, iskolába

Ahány férfi, annyi stílus, így férfi hátizsákból is rengeteg különböző szín és dizájn készül. Ha munkába vagy iskolába járáshoz keresel táskát, akkor első a praktikum: férjen el bele minden szükséges cucc. Irodai munkához, kis vagy kevés munkaeszköz cipeléséhez elég egy A4-es vagy annál kisebb hátizsák. Ha ennél nagyobb pakolótérre van szükséged, akkor érdemes az A4-nél nagyobb táskák között böngészned. Itt már utazótáskákat is találsz. 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Férfi hátizsák dizájnok

Azért jó, ha egy férfi hátizsák nemcsak tudja a dolgát, de jól is néz ki. Ha a modern, kicsit elegánsabb darabokat kedveled, akkor nézd meg a Ucon Acrobatics vagy az Enrico Benetti kollekciók darabjait. Ha te, vagy akinek a hátizsákot szánod, a sportosabb stílust képviseli és szeret egy táskát sokszor, sokáig használni, akkor a Travelite kollekcióját ajánljuk figyelmedbe. Itt több túrahátizsákot, sőt még futár hátizsákot is találsz. 

Férfi hátizsák utazáshoz

Az oldalon található szinte összes férfi hátizsák alkalmas arra, hogy a tulajdonosa nyakába vegye velük a várost, felfedezzen egy újat, vagy túrázzon egyet vidéken. Az A4 vagy annál kisebb hátizsákok kiválók egy rövid, egynapos kiránduláshoz. Ennél hosszabb útra már A4-es méretnél nagyobb táskába kényelmes pakolni. A 40-49 cm-s vagy az 55-55 cm-s kabin méretű férfi hátizsákok igazi jolly jokerek, hiszen ezeket, a fentiek mellett, még repülőre is díjmentesen viheted magaddal kézipoggyászként. 

Férfi hátizsákok tartós külsővel, praktikus belsővel

Az oldalon lévő táskák külseje különböző anyagokból készült, de leggyakrabban poliészter borítást kaptak. Emiatt nem kényes az anyag, nem igényel gyakori ápolást és az időjárás viszontagságait is jobban viseli, mint például egy műbőr darab. Egyes modellek vízállók is. A férfi hátizsákok minősége márkánként eltér, de a gyártó mindenhol legalább 12 hónap garanciát vállal rájuk. Sőt, van ahol ez az időtartam 2 év. 

A táskák belseje is minden modell esetén kicsit más, ám mindegyikben megvan a hátizsákok egyik alaptulajdonsága: sok zárható zsebbel rendelkeznek. Van, amelyikre laptop-, illetve kulacstartó rekesz is került, ami jól jön, ha a viselője irodai munkát végez, vagy sokat ingázik, esetleg kirándul.