Termékvisszaküldés

Készítsd el a visszárut!

Lehetőséged van a rendelés átvételétől számítva 30 napon belül elkészíteni és vissza küldeni a megrendelt termék(ek)et.

 

Figyelem!

Fogyasztónak a Ptk. 8:1. § 1. bekezdés 3. pontja szerint csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül, így jogi személyek (Kft., Bt., EV.) nem élhetnek az indokolás nélküli elállási joggal!

Alapvető információk a visszaküldéshez

1. Ellenőrizd le a termék(ek)en található eredeti címké(ke)t, ezzel tudod igazolni hogy a termék(ek) új és nem használtad!

2. Töltsd ki a visszaküldési formanyomtatványt.

3. Csomagold be biztonságosan a visszaküldeni kívánt termék(ek)et, rakd be mellé(jük) a dobozba a kitöltött és aláírt visszaküldési formanyomtatványt és a számlát! A számlát email-ben küldtük el a rendelés feladásakor, Új számlád érkezett címen.

4. A következő címre kérjük megcímezni a visszáru csomagot:

Atáska-visszáru

Atáska Web Kft.
Törökbálint
Damjanich utca 17.
2045

Személyesen nincs lehetőség visszahozni a csomagot!


5. A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli! Ne felejtsd el, hogy utánvétes csomagot nem tudunk átvenni tőled, ezért arra kérünk, hogy beszedendő összeget semiképpen se írj rá a csomagra!

Fontos tudnivalók a visszaküldés folyamatáról

Amint a Visszáru Központunkba visszaérkezik a csomagod és egyúttal feldolgozták kérelmed, e-mailben vagy telefonon értesítünk.

Amennyiben eredeti, kifogástalan állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), a jóváhagyást követően vissza utaljuk a vételár(uk)at a visszaküldési formanyomtatványon feltüntetett bankszámlaszámra.

Amennyiben nem eredeti állapotában kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), nem áll módunkban vissza utalni a vételár(uk)at és portósan vissza küldjük!

A visszáru folyamat előreláthatólag 14 napot vesz igénybe.

Cserére van lehetőség?

Csere lehetőség nincs nálunk és levásárlásra sem kötelezünk.

Amennyiben nem megfelelő a termék, 30 nap áll rendelkezésedre visszaküldeni a termék(ek)et.

Nem muszáj megvárnod, amíg a visszáru folyamat végbemegy, akár rögtön rendelhetsz a termék(ek)ből másikat. Azonban ezt újból ki kell fizetned, ugyanis rendszerünk két, teljesen külön álló folyamatnak érzékeli a megrendeléseket és visszárukat. Ezért a már befizetett összeget nincs módunkban átkönyvelni egy másik megrendelésre. Ismételten leadott rendelés esetén 5 napig várunk a befizetésre.

Ügyfélszolgálati Iroda

Amennyiben további kérdésed van keress minket email-ben info@ataska.hu, vagy telefonon +36 70 638 2910, hétfőtől-péntekig 8-16 óra között.

Letöltések:

Visszáru űrlap