Női pénztárca

Női pénztárca - itt meglesz a hozzád illő!

A női pénztárca az a kiegészítő, amit az egyik legnehezebb kiválasztani. Mindegy, hogy magadnak lesz, vagy ajándékba, egy csomó szempont van, amire oda kell figyelni. Az még nem elég, hogy szép. El kell férnie a táskában, elég helynek kell lennie benne minden kártyának, aprónak, fontos iratnak, klubkártyának stb. 

Ezen az oldalon közel 600 női pénztárca közül választhatsz. Nem számít, hogy minimalista, elegáns vagy romantikus, esetleg bohókás darabot keresel, lehetetlen, hogy ne találj egyet, ami megragadja a tekinteted. Ha jól jönne néhány támpont a döntéshez, lapozz lentebb és segítünk. 

Női pénztárca minden méretben

Praktikusság szempontjából a méret az egyik legfontosabb döntési tényező. Hiszen, mire jó egy női pénztárca, ami gyönyörű ugyan, de egyetlen táskádba sem fér bele. Az oldalon minden méretben találsz tárcákat. Van kis méretben, amibe ugyan jóval kevesebb dolog fér el, ám cserébe tökéletesen passzol egy kézi vagy party táskába. Találsz közepes vagy nagy méretű női pénztárcát is, aminél előny, hogy nem kell mindig ki-be pakolászni a kártyáidat. Így nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy épp akkor nincs nálad egy igazolvány vagy pontgyűjtő, amikor kellene.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Női pénztárca stílusok és márkák

Ahány nő, annyi ízlés és annyi különböző női pénztárca. Nem hiába van csak ezen az oldalon több száz darab. A sportos stílust kedvelők számára ott van például a Heavy Tools kollekciója. Nőies, mindenhez is passzoló darabokat találsz a Patrizia vagy Gregorio márkanevek alatt. Az épp trendi női pénztárcákra vadászók a Vuch kollekciójával nem lőhetnek mellé. Ha pedig a bohém, romantikus vagy egy kicsit extravagáns pénztárcákért dobog a szíved, ott az Anekke, Desigual és a Cavaldi kollekciója. 

 

Milyen anyagot válassz? 

A női pénztárca anyaga több mindent meghatároz. Elsősorban a pénztárca tartósságát, hiszen egy valódi bőr tárca tovább bírja majd a strapát, mint egy poliészter vagy műbőr darab. Ugyanakkor az ára is magasabb, ráadásul a bőr női pénztárcákat gyártó cégek inkább időtlen dizájnnal dolgoznak, ezért kevésbé találsz náluk az aktuális trendnek tökéletesen megfelelő darabokat. Utóbbiak inkább műbőr vagy eco anyagokból készülnek, ami persze nem jelenti, hogy ezek pár hét alatt tönkremennek. A kínálatban találsz vízálló poliészter, illetve poliuretán női pénztárcát is. 

30 napos visszaküldés és 12 hónap garancia

Anélkül is elég nehéz eldönteni, hogy milyen tárcát szeretnél, hogy vásárlás előtt meg tudnád nézni a saját szemeddel vagy a kezedbe tudnád próbálni. Emiatt a hagyományos 14 helyett 30 napos visszaküldési garanciát biztosítunk minden női pénztárca vásárlás mellé. Így, ha élőben nem olyan, mint képzelted, 30 napon belül kérdés nélkül vissza tudod küldeni. Amennyiben elégedett vagy a rendeléssel, és megtartod, a minőségére 12 hónap garanciát vállal minden gyártó.