Karen

Találd meg a személyiségedet és saját stílusodat leginkább kifejező, nőies megoldást az ataska.hu kínálatában. Ezek a sokoldalú női táskák belső kialakításuknak köszönhetően, mérettől függetlenül jól kihasználhatóak. Külön zsebekben tarthatod a fontosabb dolgaidat, így könnyen előkeresheted a kulcsodat, telefonod, vagy bérletedet.  A mindennapi szaladgáláshoz való táskáktól, az elegáns üzleti megjelenésen át, egészen a különleges alkalmakhoz illő darabokig a Karen táskák kínálatában mindent megtalálsz.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Fektess megfelelő hangsúlyt a részletekre és dobd fel a megjelenésed minden alkalomra a Karen kiegészítővel, melyek nem csak csinosak, de praktikusak is! A Karen azokon a szürke napokon is segít megmutatni a különlegességedet, amikor nincs egy rongyod sem, amit felvegyél. Kapj fel valami egyszerű egyszínű felsőt egy farmerral, vagy bármilyen basic darabot és mellé a Karen táskádat!

Ez a vidám és fiatalos márka méltán népszerű a nagyvárosokban. A klasszikus vonalak mellett megjelenik a huncut vagányság is és a visszafogott elegancia. Kollekciói széles stílus palettát ölelnek fel, izgalmasak és színesek, így akár többféle alkalomhoz illő kiegészítőt is megtalálhatsz a márkán belül. Legyen szó letisztult szolid eleganciáról, mindennapi megjelenésről, vagy egy exkluzív partiról, a Karen mindenhol jó választás lehet. A Karen női táskái között megtalálhatóak a kézitáskák, a válltáskák, az oldaltáskák, a hátizsákok, át aktatáskák, alkalmi táskák vagy borítéktáskák is. A megfelelő kiegészítők bővítik ruhatárad választékát, és bármikor új szezont nyithatsz! A Karen egy kiscsaládi vállalkozásból nőtte ki magát, amelyet a női táskák iránti szeretetből hoztak létre. A család tagjai generációról generációra örökítik át a táskakészítés fortélyait.

A trendek az évszakokkal változnak, de a Karen márka időtálló, épp úgy, mint azok a táskák, melyek ezt a nevet viselik. A legnagyobb odafigyeléssel készülnek.  Előállításukhoz használt anyag  a rostbőr, de szokás még préselt bőrnek, ragasztott bőrnek, ecco bőrnek vagy recycling bőrnek is nevezni. A rostbőr egy speciális újrahasznosítási eljárással készülő anyag, melyet a gyártás során visszamaradt, másra fel nem használható bőr anyagokból állítanak elő. Az eljárás során a bőrt rostjaira bontják, ledaraljak és ragasztóanyaggal keverik össze. Az így kapott masszát szárítás után hengerelik, amiből egy préselt bőr táblát kapnak. A végeredmény szinte megtévesztésig hasonló lesz az eredeti bőrhöz, mely annak a felületi kezelésnek köszönhető, amitől strapabíróbbá válik az anyag. Ez pedig nem más, minthogy vékony sertésbőrt vagy műanyagot préselnek rá, majd ezután befestik. Ezen gyártási folyamatnak köszönhetően nagyon strapabíró és könnyű táskák készülnek. Az egyik legnagyobb és csöppet sem elhanyagolható előnye, hogy az előállítása  környezetkímélő. A bőrmaradványok felhasználásával nem keletkezik ipari szemét.

Másik előnye, hogy a vásárlói igényekhez igazodva, nagyon változatos színű és textúrájú rostbőr anyagokat állítanak elő. A Karen táskák méltán viselik a "made in EU" címkét, ugyanis a teljes gyártás Európában történik, megőrizve ezzel az alapítói, kézműves hagyományokat. Mindezen túl a márka számára a legfontosabb és a legértékesebb, a pozitív vásárlói visszajelzések és a magas minősítés, mely még inkább arra ösztökéli a gyártót hogy, a Karen kollekció legyen az első a rangsorban.