Karen

Karen táskák - sportosan nőies, végtelenül elegáns

Ha a Karen egy igazi húsvér nő lenne, ő lenne az a típus, akit az emberek irigykedve néznek munkába menet. Nincs benne semmi hivalkodó, mégis van benne valami laza magabiztosság, amivel kitűnik a szürke tömegből. 

Milyen a Karen táskaként az oldaladon? Csinos, vagány darab, ami neked kölcsönöz elegáns megjelenést. Akkor is, amikor úgy érzed, nincs egy rongyod se, vagy épp semmi máshoz nincs kedved, csak felkapni a kedvenc farmer póló szetted. 

Karen táska minden alkalomra

Legyen szó családi szülinapról, dolgos hétköznapról, vagy egy partiról, ahol különösen jól akarsz kinézni, egy Karen táskával nem foghatsz mellé. A kínálatban többféle alkalomhoz illő kiegészítőt találsz: kézitáskát, válltáskát, oldaltáskát, hátizsákot, aktatáskát, vagy akár alkalmi táskát.

Mindegyik fazon belül osztott, belső zsebbel és telefontartóval rendelkezik. Így biztos lehetsz benne, hogy nem szalasztasz el egy fontos hívást, és mindig meglesz a tárcád, amikor kell.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Ezerarcú Karen

A Karen táskák között tengernyi izgalmas és színes darab vár!  A márka minden szezonban hoz neked valami újat, ám vannak klasszikus fazonok és színek, amelyeket mindig megtalálsz a kínálatban. Ilyen például a fekete, amely mint tudjuk időtálló darab, így sose megy ki a divatból. 

Egyszerre kíméli a vállad és a környezetet is

A Karen táska strapabíró, könnyű darab, ami sok helyre elkísér majd az évek során. A kollekciók minden darabja matt vagy fényes rostbőrből készül. Emiatt viselheted a táskád sokáig, ezért nem kopik majd meg néhány héttel a vásárlás után, és emiatt nem szakad le a vállad a súlya alatt.

A rostbőrt sokféle néven ismerheted, szokás még préselt bőrnek, ragasztott bőrnek, ecco bőrnek vagy recycling bőrnek is nevezni. Az anyag előállítása környezetkímélő, mivel gyártás során visszamaradt, másra fel nem használható bőrökből állítják elő. 

100% made in EU

Ha női táskákról van szó, a Karen Magyarország egyik meghatározó márkája. Egy kis, családi vállalkozásból nőtte ki magát, amelyet a női táskák iránti szeretetből hoztak létre. A család tagjai generációról generációra örökítik át a táskakészítés fortélyait. Ráadásul, a Karen táskák nemcsak viselik a "made in EU" címkét, hanem valóban azok is. Hiszen a teljes gyártás Európában történik. 

Ha olyan táskát keresel, amely modern, nőies és tökéletes társad lesz a mindennapokban, akkor nézz szét a Karen kollekciói között. Egy Karen táskával a válladon biztos lehetsz benne, hogy jó vásárt csináltál, mert az elegáns, vagány külső mellett még praktikus is. Ráadásul a környezetet sem terheled vele.