Anekke

Anekke vagyok, szeretnék én lenni az a pillanat, amelyet mosolyogva újraélsz az emlékeidben, a szerelem és a barátság érzését felidézve benned.
Az Anekke a táskák egyedi dizájnnal és pasztell domináns színekkel vezetnek be téged egy álom univerzumába. Minden Anekke táska kollekció egy külön történet mesél el neked. Ezek a történetek azok, amelyek meghatározzák azt a grafikákkal megjelenített világot, amelyben a táskán szereplők élnek, illetve a hozzájuk felhasznált színeket, anyagokat és formákat is.
Te merre jártál eddig? Mi az amit még felfedeznél, és amihez jól jönne egy életre szóló útitárs?

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Juss el a legizgalmasabb helyekre a világon Anekkéval és kedves kis barátjával, Towandával! Az Anekke táska kollekciót egy kedves, érzékeny és romantikus lány ihlette, aki egész életében a nagy szerelmet kereste. Towanda a félénk, de játékos szürke kiscica, mindaddig amíg bele nem botlott Anekkébe, magányosan kóborolt Barcelona utcáin. Találkozásukat hatalmas öröm és szerencse ötvözte, és azóta is egymástól elválaszthatatlan társak az életben. Mindenhová együtt csatangolnak, és bejárják az egész a világot. Ez a véletlen találkozás volt mindkettőjük számára a lehetőség ezer új kalandra, és egy élethosszig tartó igaz barátságra. Vidám történeteiket rendszerint megosztják velünk, és színes élményekkel teli utazasaikból mi is ihletet meríthetünk táskáink megalkotásához. Legyen teljes az Anekke outfited! Keress eredeti kis bőrtáskát lágy színekkel, szemüvegtokokat, pénztárcákat, kézitáskákat és igazán gyönyörű női kiegészítőket. Párosítsd ezeket és legyen egységes a pénztárcád és kártyatartód. Ugyanazzal grafikai lágysággal tedd varázslatossá és egységessé megjelenésed. Egyszóval, nálunk az Anekke női táskák beváltak, és látni fogod, milyen nagy hatással lesznek rád is és barátaidra! Az Anekke táska kollekciók között válogathatsz a kézitáskákból, a válltáskákból, az oldaltáskákból, hátizsákokból, az övtáskákból, de még a bőröndökből is. Itt aztán mindent megtalalsz amit táska fronton keresel. Attól függően, hogy éppen milyen a kedved, öltsd magadra a dzsungel egzotikus, Arizona forró, Mexikó tüzes hangulatát, vagy tükrözd a mediterrán tengerpart vidám kékségét. A legfontosabb, hogy bármerre is jársz maradj önmagad és legyen nálad egy olyan táska, ami nem csak praktikus és szép, de az egyéniségedet is megmutatja. A Barcelonában tervezett Anekke táskák gyönyörűek, művészi rajzokkal díszíett egyedi darabok. Fedezd fel az eredeti, költői táskák csodálatos márkáját, amelyeket gyengédséggel és szeretettel terveztünk neked. Az Anekke grafikai univerzuma kislányokból, rendkívüli utazásokból, barátokbólés egy kis nyugati vagy trópusi hangulatból áll! Használd ki ezeket a nagyszerű ajándékötleteket, hogy örömet szerezz édesanyádnak, nővérednek, barátaidnak vagy magadnak! Az Anekke márka az Azzar csoporthoz tartozik, amelyet 1996-ban három alicantei testvér alapított. A három generáció óta tartó családi vállalkozásnak napjainkban több mint 60 alkalmazottja van egy közös céllal: divatos kiegészítők létrehozása a független modern nők számára. Az Anekke rendszeresen évente két kollekciót dob piacra. A márka világméretű sikere a kínálat bővüléséhez vezetett. A bonyolult illusztrációk, a minőségi műbőr és az ökológiai kivitelezés kombinációjának köszönhetően minden Anekke kiegészítő egyedülálló divatdarab, felejthetetlen hangulattal. Anekke mottója egyértelmű: Love to share. Az Anekke romantikus képei az utazás vagy épp a zenehallgatás nosztalgikus érzést osztják meg velünk. Anekke-vel együtt minden nap egy utazás az álmodozó nosztalgia világába.