Vuch

Fedezd fel a Vuch világát

Változatosságra vágysz? A Vuch kiegészítőivel magabiztosan ragyoghatsz mindenhol. A szuper nőies, lágy vonalú és finom kidolgozású táskák között minden alkalomra megtalálod a ruhádhoz illő és neked tetsző darabot. A Vouch azoknak való, akik hisznek a modernitásban. A Vuch kollekció táskái segítenek abban, hogy bárhol ízlésesen jelenj meg, és hogy még jobban ragyogj egy gyönyörű kiegészítővel büszkélkedve az oldaladon. Mindezt anélkül, hogy elveszítenéd saját stílusodat. 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

A Vuch táskái és pénztárcái magabiztosságot és nőiességet sugallnak, melyeket könnyedén beilleszthetsz a ruhatáradba. Egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat egy Vouch. Válasz ezekből a csodálatos kiegészítőkből és biztos, hogyha egyszer megjelensz velük az oldaladon, nem fogod akarni letenni a kezedből őket. Egy kézitáska, amivel jól fogod érezni magad, és egy pénztárca, amely elbűvöli a körülötted élőket, hiszen ezek a kiegészítők a legapróbb részletekig vannak hangolva! A szerény kezdetek óta portfóliójukat a női kiegészítők számos stabilizált kategóriájával bővítették, beleértve a pénztárcákat, kézitáskákat, órákat, ékszereket és hátizsákokat is. Mindent ők maguk készítenek, az első vázlattól a csomagolásig.

A Vuch egy fiatal divatmárka, amelyet két barát álmodott meg és 2015-ben meg is alapították a céget. Martin és Ondrej régóta gondolkodott azon, hogy közös vállalkozást hozzanak létre. Ondrejnek volt tapasztalata a kereskedelemben, Martin pedig grafikában és az esztétikában volt jártas. Arról számoltak be, hogy miután jól szétnéztek a piacon számukra a divatvilág kicsit szürkének, kicsit szomorúnak és kicsit unalmasnak is tűnt. Más szóval, drága volt, és nem megfizethető a mindennapi ember számára. Így összekapcsolták a pontokat a piac e tökéletlenségei között és létrehoztak valami újat. Azóta a Vuch folyamatosan növekszik, portfóliójuk bővül, és folyamatosan igyekeznek új és izgalmas termékeket eljuttatni szeretett és megbecsült vásárlóikhoz.

Egy hosszasan kiterjedt kutatás után úgy döntöttek, hogy belépnek a női pénztárcák piacára is. Keményen dolgoztak együtt első modelljeik megalkotásán – színek, foltok és egyéb nem hagyományos dizájnok felhasználásával, amelyek életet és identitást adtak az egész Vuch projektnek. Miután az első kollekciójuk gyorsan elfogyott, tudták, hogy rést ütöttek a piacon, eredeti és csöppet sem hagyományos termékeikkel. Céljuk az volt, hogy egyedi divatdarabokat alkossanak, tele színekkel és örömmel. A kiváló minőségű termékek előállítása kiemelten fontos volt számukra, ezért folyamatosan arra törekedtek és törekednek is a mai napig, hogy mindenben még jobbak legyenek.

A Vouch csapata fiatalokból áll, akik együtt alkotják meg az egész márkát. Az életünk azonban nem csak Vuchról szól. Minden évben közösen terveznek csapatépítő akciókat, nyáron grillezést tartanak a kertünkben és munkaidőn kívül is találkoznak. Talán ez a nagy összhang az egyik titka ennek a fantasztikus márkának és a jól összehangolt folyamatok, illetve a csapatra jellemző jókedv hozza azt az eredményt, ami ezeken a tökéletesen harmonikus kiegészítőkön is visszaköszön.

A társadalmi felelősségvállalás is erős szerepet játszik náluk, hiszen a Vuch számos szervezetet is támogat. Amikor megalapították márkát, már tudták, hogy azoknak szeretnénk segíteni, akik nem túl szerencsések, vagy nem indultak egyenlő esélyekkel az életben. Ezt az ígéretüket ma is tartják, a márka alapítása óta immár 7 éve. Hozzájárulnak iskolák támogatásához, sporteseményekhez és egyéb jótékonysági akciókhoz is. Együttműködnek számos szervezettel, többek között a Cseh Caritas vagy a Life to Children szervezettel, valamint iskolákkal és sportklubokkal is.