Női shopper táska

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Sokoldalú - shopper táskák

Bevásárlás, utazás alkalmával, a háztartásban, illetve szabadidős- és sportprogramok esetén is nagyszerű segítőtársak. Nincs többé szükség műanyagzacskókra, így a felhasználók maguk is tevékenyen hozzájárulhatnak környezetünk védelméhez. Praktikus, többfunkciós, fiatalos, divatosan elegáns, könnyen kezelhető és tisztítható bevásárlótáskák. A táskák és kiegészítők különlegessége, hogy túlnyomó többségük összehajtogatható, így használaton kívül, apró méretüknek köszönhetően, kis helyen is elfér.Univerzálisak.Árucikkeink korosztálytól függetlenül mindazokat igyekszik megszólítani, akik szeretik a praktikus, többfunkciós, fiatalos, divatosan elegáns, könnyen kezelhető és tisztítható, kedvező árú lifestyle termékeket, melyek a hazai piacon egyedülállók.

Barátságos dizájn, vidám minták, hihetetlenül praktikus kialakítás

Magas minőség jellemzi a kínálatunkban található bevásárlótáskákat. A jelenlegi környezetszennyezés mellett egyre többen tartják fontosnak azt, hogy minden egyes bevásárlás alkalmával saját bevásárlókosárba tudják elpakolni a megvett árucikkeket, csökkentve ezzel a fölösleges műanyag-használatot. Rendelhetőek emiatt hatalmas férőhellyel ellátott gurulós modellek - melyek között akadnak hűtőtáskaként üzemelő, több részes darabok is -, vállon vagy alkaron vihető bevásárlókosarak, illetve a kicsiknek való édes kis mintákkal díszített bevásárlótáskák is.

Reisenthel- atáska.hu

Az örök kedvencek továbbra is a Reisenthel bevásárlótáska modellek, hiszen a cég egyik legfontosabb célkitűzése az, hogy az embereknek a mindennapokban tudjon segíteni azzal, hogy az összes terméke ergonomikus kialakítású, praktikus szerkezetű (például lehajtható emelőfogók, összecsukható kosarak, állítható oldalmerevítők, stb.) és biztonságos tárolást és cipekedést nyújt a hétköznapok rohanó életmódja mellett.

A legtöbb nálunk található bevásárló táska modell annyira szép és barátságos mintákkal van tarkítva, hogy egyes típusokat akár válltáskaként is lehet hordani, ha a munkahely nem szab meg speciális dresszkódot.

Válogass a csodaszépen megvarrt, igényes és strapabíró kialakítású bevásárló táskák között, s találd meg kedvencedet még ma!