Silvia Rosa

Silvia Rosa táskák - olasz életérzés a válladon 

Imádnád, ha Róma vagy Milánó utcáit róhatnád egy trendi olasz táskával az oldaladon? Ha szinte már érzed a reggeli cappuccino és édes cornetti ízét a szádban, akkor a legjobb oldalon jársz: egy Silvia Rosa darabbal a válladon pont így érezheted majd magad itthon! A Silvia Rosa divattáskák és kiegészítők lesznek az útleveled a legfrissebb olasz divat világába, méghozzá anélkül, hogy bankot kellene robbantanod. 

Nézd meg a márka legújabb fazonjait, és ugorj fejest a dolce vita életérzésbe a szürke hétköznapokban is!

Silvia Rosa: trendi útitársad a mindennapokban

A Silvia Rosa táskákat hétköznapi viseletre tervezték, így letisztult, modern design jellemzi őket egy csipet vagánysággal. A sikkes olasz életérzést tükröző daraboknak egyetlen célja van: az, hogy te kompromisszumok nélkül, minden szezonban divatos lehess. 

Silvia Rosa fazonok és kiegészítők

A kínálatunkban több fazont is találsz, amit aszerint variálhatsz, hogy milyen napnak nézel elébe. Ha reggel több dolgot kell magaddal vinned, egy divatos Silvia Rosa hátizsákra vagy válltáskára mindig számíthatsz. Ha csak néhány aprósággal indulnál el otthonról, akkor a kézi- vagy oldaltáskákkal nem lőhetsz mellé. A szetted ékköve pedig egy trendi, letisztult Silvia Rosa pénztárca lehet, amit büszkén kapsz majd elő fizetéskor.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Silvia Rosa táskák ezer színben

A Silvia Rosa táskák tervezői is tudják, hogy ahány nő, annyi egyéniség és mindenkihez más szín és forma illik. Mivel a fő cél, hogy mindig a divatnak megfelelő színekben és fazonokban pompázhass, ezért a márka minden szezonban mutat neked valami újat. 

Persze, a kínálatban megtalálod a klasszikus fazonokat és színeket is. Ilyen például a fekete, amely, mint tudjuk, időtálló darab, így sose megy ki a divatból. Legyen szó dolgos hétköznapról, vagy munka utáni csajos beülésről, esetleg gyors vásárlásról, egy Silvia Rosa táskával mindig divatosan nőies lehetsz.

Silvia Rosa belső és külső

A legtöbb Silvia Rosa táska cipzáras, belül osztott, belső zsebbel és/vagy telefontartóval rendelkezik. Így tuti meglesz a telefonod, amikor kell és a pénztárcád után sem fogsz percekig kutatni a táska mélyén. 

Külsejük műbőrből készül, ezért tartósság szempontjából valamivel rövidebb időre érdemes tervezni velük, mint valódi bőr társaikkal. Ugyanakkor a Silvia Rosa táskák divattáskák, vagyis az aktuális divatnak megfelelő színben és fazonban érkeznek. Így pedig nem biztos, hogy még 4 szezonnal később is hordani akarnád őket, nem igaz? Ennyit pedig bőven kibírnak, ráadásul az első 12 hónapban a gyártó még garanciát is vállal rájuk.