Rhino Bag

Rhino bag - pénztárcabarát útitárs a következő utadra

Isteni érzés, amikor kifogsz egy olcsó utat egy bakancslistás helyre. Már csak egy bőrönd kellene hozzá, ami nem törik el az első macskakövön, nem kell érte bankot rabolni és még jól is néz ki. Ez nagyjából leírja, amit keresel? Akkor olvass tovább, mert ez a bőrönd jó eséllyel egy Rhino bag lesz.

A legrosszabb érzés a világon, amikor végre találsz egy bőröndöt, ami tetszik, aztán meglátod az árát és a lelkes “Óóó”-ból csalódott “Oh” lesz. Ezzel itt nem fogsz találkozni. A Rhino bag koncepciója, hogy abszolút elérhető áron kínál divatos, bohém mintás bőröndöket. Cserébe nem fog örökre, minden utadra elkísérni, ám ha vigyázol rá, hosszú évekig veled lesz. Az első évben erre garanciát is vállalunk. Ha baja lesz, a feltételeink mentén küldünk helyette egy újat. 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Mondd mennyi időre mész, segítünk milyen méretet vigyél!

Hova mész legközelebb? Hétvégén várost látogatni? Arra elég egy kemény fedeles 40-49 vagy 50-55 cm-s kabinbőrönd. (Így még lehet, hogy a feladott poggyász árát is megspórolod.) 1-2 hétre mész nyaralni? Ennyi időre kényelmesen elférsz akár már egy közepes méretű darabban. Többhetes körútra már egy nagy Rhino bag bőröndöt ajánlunk, ebbe tudsz a legtöbbet pakolni. Ha pedig mind a három út benne van az útitervben, jobban jársz, ha egy Rhino bag szettet veszel. Így minden méretből lesz otthon egy és kedved szerint variálhatod őket. 

Gyors pakolás vagy öltözhetsz akár a bőröndből

Az idő pénz, szóval minél hamarabb pakolsz ki és be a bőröndből, annál kevesebbet költesz belőle. A Rhino bag bőröndök belseje kétrekeszes, így úgy pakolhatsz beléjük, hogy kicsomagoláskor rögtön látod, mit hova tettél. Seperc alatt megvagy a be- és kirámolással. Ha akarod még ezt is hagyhatod, a kialakítás miatt öltözhetsz rögtön a bőröndből.  

Melyik anyag passzol jobban az útjaidhoz? 

A Rhino bag bőröndök között kétféle anyagút találsz: kemény fedeleset (ABS) és víztaszító poliésztert. Melyikkel leszel elégedettebb? Ha színes, trendi bőröndöt szeretnél, vagy inkább városlátogatáshoz vinnéd magaddal, a kemény fedeleseket szeretni fogod. Négy keréken gurulnak, így simán suhannak majd melletted az úton. A másik fajta visszafogottabb design-t kapott, viszont ezt ajánljuk neked, ha tudod, nem mindig lesz sima a terep. A víztaszító poliészter anyaga miatt ez a típus kevésbé sérülékeny. (Plusz, egyszerűbb betuszkolni a csomagtérbe is.)

Ezt a bőröndöt biztonságban tudhatod

Minden Rhino bag bőröndhöz beépített 3 jegyű számzár tartozik, ami megvédi a holmidat az illetéktelen kezektől. (Feltéve, hogy használod.) A számzárat kedved szerint programozhatod, így rajtad kívül senki nem tudja majd milyen számsor nyitja. 

Egy szó, mint száz, akkor válassz Rhino bag bőröndöt, ha csinosan, kényelmesen utaznál, de közben nem akarod csődbe vinni magad már a bőröndvásárlással.