Blog

Ismerkedj meg a Travelite Next sorozattal!

2024.07.08 10:27

Ismerkedj meg a Travelite Next sorozattal!

Mivel már javában tombol a nyár, és egyre többen indulnak nyaralni, ezért úgy gondoltuk, hogy a mai bejegyzésünket az egyik kedvenc sorozatunknak, a Travelite Nextnek szenteljük, hogy segítsünk kicsit a bőröndválasztásban.

A márkáról röviden

A Travelite azt tűzte ki legfőbb céljaként, hogy minden utazáshoz olyan bőröndöt kínáljanak, amelyek tökéletes támogatást nyújtanak, és a cipekedés kellemetlenségeit a minimálisra redukálják számodra.

Tehát akár távolsági utazást tervezel, akár egy városi kirándulásra mész, vagy csak szimplán a napi ingázáshoz van szükséged egy bőröndre, a márka kínálatában megtalálhatod azt, amit keresel.

A gyártás során mindenre maximálisan odafigyelnek, így a termékeik a lehető legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. A minőségükben tehát garantáltan nem fogsz csalódni.

A Travelite Next bőröndök

A webáruházunk Travelite kategóriájában is elérhető Travelite Next sorozat egy első zsebes, egy üzleti és egy 4 kerekű, csatos kabinbőröndből, egy kozmetikai és sminktáskából, illetve egy 4 kerekű, csatos nagy méretű bőröndből áll. Mindegyiknek az anyaga prémium, törhetetlen, erős alumínium, amelynek köszönhetően igazán tartósak, ellenállnak minden külső behatásnak.

És ha már úgyis a strapabíróságot emlegettük, akkor nem mehetünk el szó nélkül a 360 fokban finoman gördülő kerekek mellett sem, amelyek nagymértékben megkönnyítik a manőverezést, és a macskakövön sem fognak kitörni.

Mindezeken túl még az oldalukon lévő, háromjegyű TSA-számzár is szót érdemel, amely egyénileg, tetszés szerint egyszerűen programozható. Nem kell tehát többé attól tartanod, hogy a repülőtéren dolgozók közül valaki belenyúl a bőröndödbe, és ellopja a személyes holmijaidat.

A belső elrendezésük is igazán nagyszerű

Nem elég, hogy a belsejük teljes mértékben poliészterrel van bélelve, a kialakításuk is igazán praktikus. Két rekesszel, cipzáras elválasztókkal és állítható ruha rögzítő kereszt pántokkal vannak ellátva ezek a bőröndök, amely nagymértékben megkönnyíti a pakolást.

A cipzáras zsebeket pedig még nem is említettük, amelyekbe elhelyezhetők például a személyes iratok, a telefon vagy a pénztárca, hogy mindig kéznél legyenek.

Melyiket válaszd közülük?

Nos, mi szívünk szerint azt mondanánk, hogy szerezd be a sorozat összes tagját, hogy minden utazáshoz meglegyen a megfelelő bőrönd. De tudjuk, hogy a legtöbbeteknek korlátozottak az anyagi lehetőségei.

Amennyiben néhány napra utazol el valahová Európába, akkor fekete színű Travelite Next 4 kerekű kabinbőrönd lesz számodra az ideális választás. Ezt ugyanis kézipoggyászként is fel tudod vinni a gépre, mivel megfelel a legtöbb légitársaság követelményeinek.

Bár azért az indulás előtt nem árt időt szánni a tájékozódásra, hogy valóban a konkrét előírásoknak megfelelő kabinbőröndöt válaszd és elkerüld a felmerülő többletköltségeket, valamint az idegeskedés miatti fejfájást.

Ha viszont egy messzebb lévő úticélt választottál, vagy hosszabb időre, mondjuk egy hétre utazol, akkor a közepes méretű bőröndre lesz már szükséged, amelyet poggyászként fel kell adnod majd a repülőtéren.

Ami pedig a kozmetikai és sminktáskát illeti

Ez a táska akkor jöhet jól, ha a kozmetikumaid és a sminkjeid közül nem szívesen hagynál otthon semmit sem, vagy egy továbbképzésre utazol, ahol szükséged lesz majd rájuk. Elég nagy beltérrel rendelkezik, így bőven meg tudod majd pakolni.

Kérdésed van?

Ha valamilyen kérdésed merült volna fel a Travelite Next sorozatról szóló bejegyzésünkkel kapcsolatban, akkor ne habozz feltenni őket a webáruházunkban feltüntetett elérhetőségek egyikén.