Pierre Cardin

Pierre Cardin pénztárcák és övek

“Csendes elegancia” - 100% bőr kiegészítők férfiaknak és nőknek

A pénztárca és az öv a megjelenésünk egyik legkisebb kiegészítője, mégis óriási hangsúly esik rá. Hiszen, mennyivel jobb benyomást keltünk a másikban, ha fizetéskor nem egy ütött kopott tárcából, vagy még rosszabb, a zsebünkből húzzuk ki az össze-vissza gyűrt pénzt! Hanem egy letisztult, elegáns pénztárcából. Ugyanez vonatkozik az övekre.

Ha te is azok közé tartozol, akik nem szeretnek hivalkodni, de számít nekik az elegáns megjelenés, akkor a Pierre Cardin kiegészítők között meglesz a hozzád illő. Jól jönne egy kis segítség a döntéshez? Görgess lentebb. 

Mikor válassz Pierre Cardin kiegészítőt? 

Nem csak az lehet elegáns, aki feltűnő, méregdrága ruhákba és kiegészítőkbe öltözik. Hallottad már azt a kifejezést, hogy “csendes elegancia”? Azokra használjuk, akik látszatra az egyszerű, letisztult stílust vallják magukénak, mégis, mikor meglátod őket az utcán, arra gondolsz: “hű, de elegánsak!” A Pierre Cardin pénztárcák és övek is ilyen csendesen elegáns kiegészítők, amelyek időtlen megjelenést kölcsönöznek viselőiknek.

A tervezőknek hála akár több évig is élvezheted őket. Ugyanis a Pierre Cardin darabok 100% bőrből, gondos megmunkálással készülnek. Emiatt nemcsak szépek, de jó befektetésnek is bizonyulnak, hosszú ideig szolgálnak majd.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Hogyan válassz a Pierre Cardin pénztárcák és övek közül? 

Férfi Pierre Cardin pénztárcák és övek, akár ajándékba

A Pierre Cardin kollekciójában többféle férfi pénztárcát, valamint valódi bőr övet találsz. A pénztárcák jellemzően fekvő vagy álló fazonúak. A legtöbben van kártyatartó rész, egy cipzáros zseb az aprónak, néhány további belső zseb, valamint egy-két papírpénztartó rekesz. Több fazon rendelkezik RFID védelemmel, ami megvédi a viselője bankkártyáját az illetéktelen leolvasástól.

Ha nem saját magadat, hanem egy férfi ismerősödet szeretnéd meglepni vele, itt érdemes  elkezdened a keresést. Itt találod a különböző díszdobozos Pierre Cardin szettjeinket, amelyben egy fekete pénztárca és egy öv is rejlik. Ha ilyet ajándékozol egy különleges alkalomra - például szülinapra vagy karácsonyra, - a hatás garantáltan nem marad el. 

Pierre Cardin pénztárcák hölgyeknek

Ha magadnak, vagy egy ismerősödnek vásárolnál pénztárcát, azt javasoljuk, hogy innen válassz egy végtelenül elegáns fekete, vagy egy izgalmasabb bordó, piros darabot. Találsz kis, közepes és nagy - többnyire lakkbőr - tárcákat, amiben biztosan elfér az összes kártyád, iratod, klubkártyád és persze a készpénznek, aprónak is jut benne külön hely. 

30 napos visszaküldés és 12 hónap garancia

Nehéz eldönteni, hogy megvegyünk-e egy kiegészítőt anélkül, hogy vásárlás előtt meg tudnánk nézni. Ezt mi is tudjuk, ezért a megszokott 14 helyett 30 napos visszaküldési garanciát biztosítunk minden Pierre Cardin pénztárca, öv és szett vásárlása mellé. Tehát, ha élőben nem nyerte el a tetszésedet, 30 napon belül kérdés nélkül vissza tudod küldeni. Ha pedig elégedett vagy a rendeléssel, és megtartod, a minőségére 12 hónap garanciát vállal gyártó.